Facebook
Ψύκτης Εμφιαλωμένου Νερού EBAC Emax | Εμφιαλωμένο Νερό Διώνη
EBAC_Emax_final

Ψύκτης Εμφιαλωμένου Νερού EBAC Emax

Ο ψύκτης διατίθεται και με φιάλη 11 λίτρων. Δείτε τον εδώ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
 • Σχεδιασμένος με βάση την προστασία από επιμολύνσεις
 • Απολυμαίνεται 100%
 • Η επανάσταση στην τεχνολογία των ψυκτών νερού
 • Κατασκευάζεται στην Αγγλία από την EBAC Watercoolers 
 • Υπεύθυνη μεταφορά και τοποθέτηση των ψυκτών νερού
 • Έγκαιρος ανεφοδιασμός των φιαλών νερού
 • Ορίζουμε συγκεκριμένες ημέρες παράδοσης των φιαλών και μία μέρα πριν σας καλούμε για να λάβουμε την παραγγελία σας
 • Κάθε 6 μήνες σας καλούμε για να σας θυμίσουμε το ραντεβού της απολύμανσης του ψύκτη
 • Συνεχής τεχνική κάλυψη και άμεση εξυπηρέτηση
 • Πρόγραμμα προνομίων πελατών

Διαστάσεις (με τη φιάλη): Ύψος 138εκ. x Πλάτος 33εκ. x Βάθος 29εκ.

Εργονομικός σχεδιασμός

Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

Πληρούν όλα τα πρότυπα

Εύκολη τοποθέτηση

Οι μόνοι ψύκτες που εξασφαλίζουν ότι το νερό φτάνει στο ποτήρι έχοντας ακριβώς την ίδια σύσταση με το νερό της φιάλης, είναι οι ψύκτες Ebac, γιατί:

 • Απολυμαίνονται 100% κάθε 6 μήνες με πλήρη αντικατάσταση όλων των εσωτερικών μερών του ψύκτη που έρχονται σε επαφή με το νερό με καινούργια. Η συγκεκριμένη μέθοδος εφαρμόζεται αποκλειστικά στους ψύκτες Ebac.

 • Διαθέτουν διπλά καλυμμένες βρύσες, οι οποίες εμποδίζουν την απευθείας επαφή μας με το σημείο παροχής του νερού (πχ με τα χέρια ή καθώς καθαρίζουμε εξωτερικά τον ψύκτη) και μηδενίζουν την πιθανότητα μολύνσεων από έντομα, βρωμιές κλπ.

Πλεονεκτήματα Ψύκτη EBAC Emax

Απολύμανση

Οι ψύκτες εμφιαλωμένου νερού EBAC απολυμαίνονται κάθε 6 μήνες σύμφωνα με τα ελληνικά και ευρωπαϊκά πρότυπα. Κατά τη διάρκεια της απολύμανσης του ψύκτη γίνεται πλήρης αντικατάσταση όλων των εσωτερικών μερών του ψύκτη που έρχονται σε επαφή με το νερό (δοχείο αποθήκευσης νερού, σωληνάκια, βρύσες) με καινούρια τα οποία κατασκευάζονται σε αποστειρωμένο περιβάλλον. Αυτή η μέθοδος απολύμανσης, είναι η μόνη που εξασφαλίζει 100% υγιεινή και είναι αποκλειστική για τα ελληνικά δεδομένα.

Δείτε το σχετικό βίντεο…

 

Απόλυτα Καθαρό Νερό

Το ρεζερβουάρ του ψύκτη αποτελείται από κλειστό κύκλωμα μίας χρήσεως, κατασκευασμένο από υλικό PET (μη πορώδες υλικό, που δεν επιτρέπει στο οξυγόνο να το διαπερνά). Έτσι, το νερό στο ρεζερβουάρ είναι πλήρως προστατευμένο από τον αέρα, γεγονός που εξαλείφει τον κίνδυνο ανάπτυξης βακτηρίων. 

Δείτε το σχετικό βίντεο…

Μικροβιοκρατές Φίλτρο Αέρος

Μόνο οι ψύκτες νερού της EBAC διαθέτουν φίλτρο αέρα 0,5 microns (δεν επιτρέπεται η διέλευση σωματιδίων όγκου διάστασης μεγαλύτερης των 25 εκατομμυριοστών του μέτρου), το οποίο φιλτράρει τον αέρα του περιβάλλοντος, που εισέρχεται μέσα στη φιάλη.

Εργονομικός Σχεδιασμός

Οι διακόπτες παροχής νερού βρίσκονται σε υψηλό σημείο, διατηρώντας τη στάση του σώματός σας σε όρθια θέση χωρίς να σκύβετε.

Διπλά Καλυμμένες Βρύσες

Μόνο οι ψύκτες εμφιαλωμένου νερού EBAC διαθέτουν διπλά καλυμμένες βρύσες, οι οποίες αποτρέπουν την απευθείας επαφή του καταναλωτή με το σημείο όπου ρέει το νερό και άρα εμποδίζουν την πιθανή επιμόλυνση του νερού.

Ενσωματωμένο Δοχείο Πλαστικών Ποτηριών

Τα πλαστικά ποτήρια τοποθετούνται στην ειδική υποδοχή με το στόμιο προς τα κάτω, ώστε ο καταναλωτής να μην ακουμπά με το χέρι του το στόμιο του ποτηριού και να μειώνεται ο κίνδυνος επιμόλυνσης.

Εύκολη Τοποθέτηση και Μετακίνηση

Οι ψύκτες εμφιαλωμένου νερού της EBAC τοποθετούνται εύκολα σε κάθε σημείο του χώρου αρκεί να υπάρχει πρίζα ενώ διαθέτουν ρόδες για να μετακινούνται με ευκολία και ασφάλεια.

Hedge Hog Spike

Η άκρη του σωλήνα του ψύκτη είναι σχεδιασμένη ώστε να διατρυπά την ετικέτα της φιάλης αντί να την σπρώχνει προς το εσωτερικό της φιάλης του νερού, σε περίπτωση που ξεχάσετε να την αφαιρέσετε.

Νερό ΔΙΩΝΗ

Ένα από τα 5 καλύτερα νερά του κόσμου | Διεθνή βραβεία ποιότητας και γεύσης: Το νερό ΔΙΩΝΗ βρίσκεται ανάμεσα στα 5 καλύτερα εμφιαλωμένα νερά του κόσμου (28th Berkeley Springs International Water Tasting) ενώ διακρίνεται συνεχώς παγκοσμίως για την ποιότητα και τη γεύση του, αποσπώντας Χρυσά Βραβεία Ποιότητας & Βραβεία Ανώτερης Γεύσης! 

Η δική μας πηγή βρίσκεται σε περιοχή που έχει κηρυχθεί ως «Προστατευόμενη Περιοχή Πόσιμου Νερού με σκοπό την ανθρώπινη κατανάλωση» σύμφωνα με απόφαση της Εθνικής Επιτροπής Υδάτων.

Το νερό ΔΙΩΝΗ αναβλύζει σε ένα κατάφυτο περιβάλλον, απομακρυσμένο από οικισμούς και οποιαδήποτε ανθρώπινη δραστηριότητα, σε υψόμετρο 750 μέτρων στη Δωδώνη της Ηπείρου. Σας το προσφέρουμε με σιγουριά και περηφάνια!

Φιαλη_νερου

Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις εμφιάλωσης από τις πλέον σύγχρονες στην Ευρώπη, σε ιδιόκτητη έκταση 38 στρεμμάτων, στο κέντρο της οποίας, βρίσκεται προστατευμένη από υπέργειους και υπόγειους παράγοντες η πηγή μας.

Εμφιαλώνεται απευθείας στην πηγή πλήρως αυτοματοποιημένα, ώστε να διατηρείται αναλλοίωτη η πολύτιμη σύστασή του.

420 έλεγχοι ποιότητας ανά 8ωρο σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, υψηλά πρότυπα ποιότητας διανομής & παράδοση στο χώρο σας μέσα σε λίγες ώρες.

Αναζωογονητικό για τον οργανισμό πλούσιο σε ιχνοστοιχεία, εύπεπτο, κατάλληλο για δίαιτα πτωχή σε νάτριο, με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα και ισορροπημένη γεύση.