Facebook

Ποιότητα

Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση

Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση

Εξατομικευμένη προσέγγιση

Αφού επικοινωνήσετε μαζί μας, ένας από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την κατάλληλη λύση καθαρού νερού σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Δωρεάν παροχή ψύκτη νερού & κεφαλής φίλτρου νερού

Οι ψύκτες νερού και οι κεφαλές των φίλτρων νερού σας παρέχονται δωρεάν καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας.

Δωρεάν μεταφορά και τοποθέτηση

Οι διανομείς μας παραδίδουν δωρεάν στο χώρο σας το προϊόν που έχετε επιλέξει, το τοποθετούν υπεύθυνα και σας εξηγούν λεπτομερώς τη λειτουργία του.

After sales εξυπηρέτηση

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας βρίσκονται πάντα δίπλα σας, σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας ώστε να καλύψουν όλες σας τις ανάγκες.

Οι άνθρωποί μας είναι πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν σε οποιαδήποτε ανάγκη, έχοντας σαν γνώμονα την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά σας.

Αυστηρός προγραμματισμός για τακτικό ανεφοδιασμό

Αυστηρός προγραμματισμός για τακτικό ανεφοδιασμό

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, με τη χρήση αλγορίθμου υπολογίζει την ανάγκη σας σε νερό, προκειμένου να μη διψάσετε ποτέ.

Θέτουμε συγκεκριμένες ημέρες παράδοσης, ώστε να γνωρίζετε πότε θα παραλάβετε την παραγγελία και το τμήμα παραγγελιών μας σας καλεί την προηγούμενη μέρα προκειμένου να λάβει την παραγγελία.

Προσηλωμένοι στο σωστό προγραμματισμό για τον τακτικό ανεφοδιασμό, είστε σίγουροι ότι δε θα ξεμείνετε ποτέ από νερό.

Υπενθύμιση και δωρεάν εργασίες αντικατάστασης

Προκειμένου να πίνετε πάντα καθαρό και υγιεινό νερό, κάθε 4 μήνες αντικαθιστούμε όλα τα σημεία του ψύκτη που έρχονται σε επαφή με το νερό με καινούργια (100% απολύμανση ψυκτών). Στην περίπτωση των φίλτρων νερού, πραγματοποιούμε αντικατάσταση του φίλτρου κάθε 6 μήνες. Οι εργασίες αυτές είναι δωρεάν και αναλαμβάνουμε να σας υπενθυμίζουμε τηλεφωνικώς το ραντεβού μας.

Εκπτώσεις και ειδικά προνόμια πελατών

Στους πελάτες των φίλτρων νερού που συστήνουν έναν νέο πελάτη στην εταιρία μας, προσφέρουμε έκπτωση 50% στην επόμενη αγορά του φίλτρου νερού

Διαβάστε περισσότερα για τη Σύσταση νέου πελάτη

Επίσης, μέσω του προγράμματος Rain Bonus παρέχονται ειδικές προσφορές και προνόμια στους πελάτες μας.

Πιστοποιήσεις Ποιότητας

Στη RAINBOW WATERS® μπορούμε με ασφάλεια να εγγυηθούμε πως τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που προσφέρουμε, από την εμφιάλωση του νερού μέχρι και τη συστηματική διαχείριση των προϊόντων, πληρούν τις απαιτήσεις ποιότητας και ασφαλείας των Ελληνικών και Διεθνών προτύπων.

Το 2005, η RAINBOW WATERS® υπήρξε η πρώτη εταιρία του κλάδου που πιστοποιήθηκε κατά ISO 9001 και ISO 22000 από τον ανεξάρτητο φορέα πιστοποίησης BUREAU VERITAS.

Σήμερα, το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας που εφαρμόζει η εταιρία έχει επεκταθεί και καλύπτει τις απαιτήσεις των διεθνών προτύπων ποιότητας όσον αφορά τη διανομή, διάθεση και απολύμανση θερμοψυκτών και ψυκτών δικτύου, την εμφιάλωση νερού και την πώληση εμφιαλωμένου νερού.

Παράλληλα, το εμφιαλωτήριο και όλοι οι αποθηκευτικοί χώροι υπόκεινται σε ετήσιους αυστηρούς ελέγχους οι οποίοι εξασφαλίζουν την συμμόρφωση στα ελληνικά και ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας και υγιεινής. Η διαδικασία εμφιάλωσης πραγματοποιείται με διαδικασίες πιστοποιημένες κατά τα πρότυπα ISO 22000 και FSSC 22000.

Η RAINBOW WATERS® , σε πλήρη εφαρμογή της πολιτικής της για την ασφάλεια εργασίας και για την προστασία του περιβάλλοντος, εφαρμόζει επίσης πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας εργασίας κατά OHSAS 18001 και κατά ISO 14001.

Παράλληλα, ως ενεργό μέλος της EBWA (European Bottled Watercooler Association), η RAINBOW WATERS® συμμορφώνεται σύμφωνα με τα ανώτατα πρότυπα των ευρωπαϊκών συστημάτων ποιότητας και υγιεινής.

Οι συνεχείς επαναπιστοποιήσεις επιβεβαιώνουν το υψηλό επίπεδο ποιότητας στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρία στον τομέα των ψυκτικών μηχανημάτων, καθώς και το γεγονός ότι η RAINBOW WATERS® είναι επικεντρωμένη στη συνεχή βελτίωση των διαδικασιών και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της.

Παραμένοντας η Νo 1 εταιρία ψυκτών και οικιακών φίλτρων νερού στην Ελλάδα, η RAINBOW WATERS® δεσμεύεται να διατηρήσει τα υψηλά standards ποιότητας που έχει θέσει με στόχο την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση των ανθρώπων που την εμπιστεύονται.

100% Απολύμανση των Ψυκτών
Ο ψύκτης που πίνετε νερό είναι πραγματικά απολυμασμένος;
 

Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές μέθοδοι καθαρισμού των ψυκτών όπως π.χ. χημικός καθαρισμός, οζονισμός, UV light, ατμός. Καμία από αυτές, όμως, δεν προσφέρει 100% απολύμανση, αφού χωρίς την ολική αντικατάσταση των μερών του ψύκτη που έρχονται σε επαφή με το νερό, παραμένουν σημεία στα οποία ευνοείται η ταχύτατη ανάπτυξη βακτηριδίων. Επιπλέον, στην περίπτωση ψυκτών που χρησιμοποιούν λάμπα UV ως αντιβακτηριδιακή προστασία, πολλές φορές η συγκεκριμένη λάμπα καίγεται με αποτέλεσμα ο ψύκτης να μην έχει καμία αντιβακτηριδιακή προστασία.

Στους ψύκτες εμφιαλωμένου νερού της Ebac, όλα τα μέρη του ψύκτη που έρχονται σε επαφή με το νερό (δοχείο αποθήκευσης νερού, σωληνάκια, βρύσες) αντικαθίστανται με καινούρια, τα οποία κατασκευάζονται σε αποστειρωμένο περιβάλλον. Κάθε 4 μήνες, οι τεχνικοί της RAINBOW WATERS επισκέπτονται το χώρο στον οποίο βρίσκεται ο ψύκτης -και με τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής (στολές εργασίας, αποστειρωμένα ιατρικά γάντια, βιβλιάριο ασθενείας)- αντικαθιστούν όλα αυτά τα εσωτερικά μέρη. Μόνο έτσι είμαστε και είστε σίγουροι ότι ο ψύκτης έχει απολυμανθεί 100% κάθε φορά.

Η τακτική απολύμανση των ψυκτών νερού αποτελεί εθνική και ευρωπαϊκή απαίτηση. Σύμφωνα με τους κανονισμούς του ΕΦΕΤ (βλ. Οδηγός Ορθής Υγιεινής Πρακτικής για εμφιαλωμένο νερό που προορίζεται για χρήση σε θερμοψύκτες), η εταιρία διανομής ψυκτών οφείλει να απολυμαίνει τον ψύκτη, καθώς η απουσία χλωρίου στο εμφιαλωμένο νερό το καθιστά ευάλωτο. Επίσης, κατά τη Watercoolers Europe (WE), το μοναδικό οργανισμό που νομοθετεί τη συγκεκριμένη βιομηχανία, όλοι οι ψύκτες εμφιαλωμένου νερού πρέπει να απολυμαίνονται κάθε 4 μήνες.

Αυστηρά Πρότυπα Αποθήκευσης & Διανομής

Πώς εξασφαλίζεται η ποιότητα της αποθήκευσης και της διανομής του εμφιαλωμένου νερού και των ψυκτών;

Αυστηρά Πρότυπα Αποθήκευσης & Διανομής1

Κάθε εταιρία διανομής εμφιαλωμένου νερού σε ψύκτες, οφείλει να διαθέτει νόμιμη Άδεια Λειτουργίας για την αποθήκευση και τη διανομή εμφιαλωμένου νερού, καθώς και για τη συντήρηση και τη διανομή ψυκτών νερού. Η Άδεια Λειτουργίας του εμφιαλωτηρίου δεν αρκεί. Το ίδιο ισχύει και για όλα τα πιστοποιητικά ποιότητας.

Στη RAINBOW WATERS® , η μεταφορά, αποθήκευση και διανομή του εμφιαλωμένου νερού, από το εμφιαλωτήριο στους κατά τόπους αποθηκευτικούς χώρους και εντέλει στο χώρο σας, συμμορφώνεται σύμφωνα με όλες τις διεθνείς και ελληνικές νομοθετικές απαιτήσεις και οδηγίες του ΕΦΕΤ. Οι φιάλες του νερού ΔΙΩΝΗ μεταφέρονται πάντα σε κλειστά φορτηγά –οχήματα (εγκεκριμένα για μεταφορά νερού) και αποθηκεύονται πάντα σε εγκεκριμένους, κλειστούς αποθηκευτικούς χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος. Οι διανομείς που σας παραδίδουν το νερό, ανήκουν στο μόνιμο προσωπικό της RAINBOW WATERS® , εκπαιδεύονται συνεχώς και διαθέτουν όλοι Βιβλιάριο Υγείας.

Αυστηρά Πρότυπα Αποθήκευσης & Διανομής2

Αντίστοιχα πρότυπα ισχύουν για τη συντήρηση, αποθήκευση και μεταφορά των ψυκτών νερού. Για παράδειγμα, οι ψύκτες συντηρούνται και αποθηκεύονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους. Παρακολουθούμε τον κάθε ψύκτη μέσω του σειριακού του αριθμού, ώστε αφενός να εξασφαλίσουμε την απρόσκοπτη λειτουργία του, και αφετέρου να εξασφαλίσουμε ότι παραμένει πάντα απολυμασμένος. Έτσι απολαμβάνετε πάντα υγιεινό νερό. Επιπλέον, μέσω του λογισμικού μας, υπολογίζουμε τις ανάγκες σας σε εμφιαλωμένο νερό, και με ένα στόλο άνω των 85 οχημάτων μπορούμε εγκαίρως να σας εφοδιάσουμε.

Έχουμε αναλύσει όλα τα πιθανά σημεία και τους κινδύνους κατά τη μεταφορά, αποθήκευση και διανομή του εμφιαλωμένου νερού (μελέτη HACCP) αλλά και των ψυκτών, και πιστοποιημένα διασφαλίζουμε την ποιότητα σε κάθε διαδικασία.

Διακήρυξη Πολιτικής Ποιότητας & Ασφάλειας Κατανάλωσης Των Εταιρικών Υπηρεσιών & Προϊόντων