Facebook

Γιατί να επιλέξετε Ψύκτες Εμφιαλωμένου Νερού

Εργονομικός σχεδιασμός

Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας με ηλεκτρικό ρεύμα

Πληρούν όλα τα πρότυπα υγιεινής & ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Εύκολη τοποθέτηση & μετακίνηση

Ψύκτες Εμφιαλωμένου Νερού

Οι μόνοι ψύκτες που εξασφαλίζουν ότι το νερό φτάνει στο ποτήρι έχοντας ακριβώς την ίδια σύσταση με το νερό της φιάλης είναι οι ψύκτες Ebac, γιατί:

 • Απολυμαίνονται 100% κάθε 4 μήνες με πλήρη αντικατάσταση όλων των εσωτερικών μερών του ψύκτη που έρχονται σε επαφή με το νερό με καινούργια. Η συγκεκριμένη μέθοδος εφαρμόζεται αποκλειστικά στους ψύκτες Ebac.
 • Διαθέτουν διπλά καλυμμένες βρύσες, οι οποίες εμποδίζουν την απευθείας επαφή μας με το σημείο παροχής του νερού (πχ με τα χέρια ή καθώς καθαρίζουμε εξωτερικά τον ψύκτη) και μηδενίζουν την πιθανότητα μολύνσεων από έντομα, βρωμιές κλπ  

Νερό ΔΙΩΝΗ

Ένα από τα 5 καλύτερα νερά του κόσμου | Διεθνή βραβεία ποιότητας και γεύσης: Το νερό ΔΙΩΝΗ βρίσκεται ανάμεσα στα 5 καλύτερα εμφιαλωμένα νερά του κόσμου (28th Berkeley Springs International Water Tasting) ενώ διακρίνεται συνεχώς παγκοσμίως για την ποιότητα και τη γεύση του, αποσπώντας Χρυσά Βραβεία Ποιότητας & Βραβεία Ανώτερης Γεύσης! 

Η δική μας πηγή βρίσκεται σε περιοχή που έχει κηρυχθεί ως «Προστατευόμενη Περιοχή Πόσιμου Νερού με σκοπό την ανθρώπινη κατανάλωση» σύμφωνα με απόφαση της Εθνικής Επιτροπής Υδάτων.

Το νερό ΔΙΩΝΗ αναβλύζει σε ένα κατάφυτο περιβάλλον, απομακρυσμένο από οικισμούς και οποιαδήποτε ανθρώπινη δραστηριότητα, σε υψόμετρο 750 μέτρων στη Δωδώνη της Ηπείρου. Σας το προσφέρουμε με σιγουριά και περηφάνια!

Φιαλη_νερου

Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις εμφιάλωσης από τις πλέον σύγχρονες στην Ευρώπη, σε ιδιόκτητη έκταση 38 στρεμμάτων, στο κέντρο της οποίας, βρίσκεται προστατευμένη από υπέργειους και υπόγειους παράγοντες η πηγή μας.

Εμφιαλώνεται απευθείας στην πηγή πλήρως αυτοματοποιημένα, ώστε να διατηρείται αναλλοίωτη η πολύτιμη σύστασή του.

420 έλεγχοι ποιότητας ανά 8ωρο σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, υψηλά πρότυπα ποιότητας διανομής & παράδοση στο χώρο σας μέσα σε λίγες ώρες.

Αναζωογονητικό για τον οργανισμό πλούσιο σε ιχνοστοιχεία, εύπεπτο, κατάλληλο για δίαιτα πτωχή σε νάτριο, με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα και ισορροπημένη γεύση.

11 λόγοι

που επιβάλλουν τη συνεργασία σας με τη Rainbow Waters

 1. 1

  Εμφιαλώνουμε και παρέχουμε αποκλειστικά το διθνώς πολυβραβευμένο για την ποιότητα και γεύση του νερό ΔΙΩΝΗ

 2. 2

  Χρησιμοποιούμε επαναγεμιζόμενες φιάλες και όχι μιας χρήσεων PET που έχουν κατηγορηθεί για μετανάστευση υλικού στο νερό κατά την παραγωγή ή την έκθεση στον ήλιο.

 3. 3

  Διαθέτουμε αποκλειστικά τους ψύκτες νερού Ebac

 4. 4

  100% Απολύμανση του ψύκτη κάθε 4 μήνες, με πλήρη αντικατάσταση των εσωτερικών μερών του

 5. 5

  Εξειδίκευση και σε προϊόντα και ιυπηρεσίες που προσφέρουν καθαρό, ασφαλές και υγιεινό πόσιμο νερό, από το 1999.

 6. 6

  Άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που τηρεί αυστηρά τους υγειονομικούς κανόνες.

 7. 7

  Η μόνη εταιρία που διαθέτει οργανωμένα τμήματα Εξυπηρέτησης Πελατών, Παραγγελιών, Ποιότητας, Τεχνικής Υποστήριξης, Διανομής

 8. 8

  Πιστοποιήσεις ποιότητας από τη Bureau Veritas για όλο τον κύκλο του προϊόντος:Εμφιάλωση, Αποθήκευση, Διανομή, Απολύμανση Ψυκτών, Εξυπηρέτηση Πελατών, Τεχνική Κάλυψη

 9. 9

  Το αρτιότερο δίκτυο διανομής με υποκαταστήματα και αντιπροσώπους σε κάθε γωνιά της Ελλάδας

 10. 10

  Περισσότεροι από 400.000 ευχαριστημένοι πελάτες

 11. 11

  Γίνεστε μέλος του Club Πελατών μας με ειδικές προσφορές σε όλη την γκάμα προϊόντων μας (οικιακά φίλτρα νερού, μηχανές καφέ, ροφήματα κλπ)

Χρησιμοποιώντας επιστρεφόμενες φιάλες 18,9lt έχουμε εξοικονομήσει {0} τόνους πλαστικό, που αντιστοιχούν σε: