Είναι αλήθεια ότι μόνο ένας «ολοκαίνουργιος» και απολυμασμένος ψύκτης είναι απόλυτα καθαρός.

Και αυτό γιατί, μέθοδοι καθαρισμού όπως ο οζονισμός, οι ακτίνες UV, τα σκιώδη χημικά, ο ατμός, τα πανιά δεν απολυμαίνουν τον ψύκτη. Οι μέθοδοι αυτές αφήνουν υπολείμματα βακτηρίων τα οποία εξαπλώνονται με γρήγορους ρυθμούς και επιμολύνουν το νερό. Ο μόνος τρόπος που μπορεί να εξασφαλίσει την πλήρη εξάλειψη του κινδύνου μικροβιολογικής επιμόλυνσης του νερού είναι η 100% απολύμανση του ψύκτη, με την πλήρη αντικατάσταση όλων των εσωτερικών μερών του που έρχονται σε επαφή με το νερό, με νέα απολυμασμένα.

Η διαδικασία της 100% απολύμανσης πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε 4 μήνες, όπως ορίζει ο ΕΦΕΤ και η νομοθεσία της ΕΕ.

Επίσης, όταν τοποθετείται στο χώρο μας ένας νέος ψύκτης νερού, θα πρέπει να απολυμανθεί τη στιγμή της εγκατάστασης. Ο λόγος είναι ότι ένας ψύκτης που φαινομενικά έχει απολυμανθεί στο χώρο του προμηθευτή, καθώς αποθηκεύεται και μεταφέρεται, εκτίθεται εκ νέου σε πλήθος εστιών μικροβιολογικής επιμόλυνσης.   

Για να είναι σίγουρη για την υγεία των πελατών της, η RAINBOW WATERS είναι η μόνη εταιρία που τηρεί τη νομοθεσία για τη σωστή απολύμανση του ψύκτη, κατά την εγκατάσταση και στη συνέχεια κάθε 4 μήνες.

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της επισκέπτονται το χώρο που βρίσκεται ο ψύκτης και αντικαθιστούν όλα τα εσωτερικά μέρη του ψύκτη που έρχονται σε επαφή με το νερό (σωληνάκια, βρύσες, δοχείο αποθήκευσης) με καινούργια, απολυμασμένα σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Ορθής Υγιεινής Πρακτικής του ΕΦΕΤ (αποστειρωμένα ιατρικά γάντια, στολές εργασίας, βιβλιάριο υγείας).

Έτσι, είναι σαν να αγοράζετε ένα ολοκαίνουργιο μηχάνημα κάθε 4 μήνες, και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται καν να νοικιάσετε τον ψύκτη!

Εσείς αγοράζετε μόνο τις φιάλες που θα χρειαστείτε και το Kit απολύμανσης κάθε 4 μήνες.

Η RAINBOW WATERS σας παρέχει τον ψύκτη δωρεάν, όπως επίσης τις εργασίες εγκατάστασης και απολύμανσης καθώς και την τεχνική κάλυψη.

Επειδή πρέπει να είστε σίγουροι ότι το νερό που πίνετε είναι ολοκάθαρο, όπως ακριβώς κατά την εμφιάλωσή του….

Εμπιστευτείτε τη RAINBOW WATERS

Ξεδιψάστε ξέγνοιαστα!

 

Δοκιμάστε δωρεάν τους ψύκτες εμφιαλωμένου νερού της RAINBOW WATERS συμπληρώνοντας τη φόρμα ή καλώντας στα 801 11 34 34 34 ή 210 8000 488!

 

Μάθετε περισσότερα για:

Τη μοναδική μέθοδο απολύμανσης του ψύκτη

Τους ψύκτες εμφιαλωμένου νερού της RAINBOW WATERS

Το νερό Διώνη της RAINBOW WATERS