Facebook
Επιτραπέζιος Ψύκτης Δικτύου Ebac Fleet
EBAC__Fleet_Επιτραπεζιος_final

Επιτραπέζιος Ψύκτης Νερού Βρύσης Fleet

Απεριόριστο ολοκάθαρο νερό: οικονομικά, οικολογικά και εύκολα

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
 • Απόλυτα καθαρό νερό, αφού διαθέτει το σύστημα Direct Dispense
 • Περιέχει φίλτρα νερού τεχνολογίας 3M - Cuno για φίλτρανση σωματιδίων 5 microns
 • Κατασκευάζεται στην Αγγλία από την EBAC Watercoolers
 • Πληροί όλα τα πρότυπα ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Ένωση
 • Υπεύθυνη μεταφορά και τοποθέτηση των ψυκτών νερού
 • Κάθε 6 μήνες, σας καλούμε για να σας θυμίσουμε το ραντεβού της αλλαγής του φίλτρου του ψύκτη
 • Δωρεάν εργασία αντικατάστασης φίλτρου
 • Συνεχής τεχνική κάλυψη και άμεση εξυπηρέτηση
 • Πρόγραμμα προνομίων πελατών

Διαστάσεις: 38cm (μήκος) x 50,2cm (ύψος) x 36,5cm (πλάτος)

Χωρίς φιάλες

Απεριόριστο καθαρό νερό

Εργονομικός σχεδιασμός

Εύκολη τοποθέτηση

Ψύκτης νερού χωρίς φιάλες από τη RAINBOW WATERS

Ψύκτης νερού χωρίς φιάλες από τη RAINBOW WATERS

Άριστη ποιότητα νερού…

Τα πιστοποιημένα φίλτρα νερού του ψύκτη αφαιρούν τη γεύση και την οσμή χλωρίου, καθώς και τα ιζήματα που περιέχονται στο νερό. Σε αντίθεση με τους κοινούς ψύκτες, το νερό φιλτράρεται ακριβώς πριν πέσει στο ποτήρι.

Πιο οικονομικά…

Σταθερό κόστος για απεριόριστη κατανάλωση νερού.

Πιο απλά…

Με μία επίσκεψη και ένα τιμολόγιο κάθε 6 μήνες. Χωρίς χρόνο, κόπο και έγνοια για την παραγγελία του νερού. Χωρίς πιθανότητα να ξεμείνετε από νερό. Χωρίς την ανάγκη χώρου αποθήκευσης φιαλών. Χωρίς την ανάγκη αντικατάστασης φιάλης κάθε φορά που τελειώνει το νερό.

Πιο οικολογικά…

Χωρίς πλαστικά μπουκάλια. Χωρίς δρομολόγια ανεφοδιασμού.

Πλεονεκτήματα

Πίνετε καθαρό νερό

Ο συγκεκριμένος ψύκτης, και μόνο αυτός, διαθέτει το σύστημα DIRECT DISPENSE (άμεση παραγωγή). Με το σύστημα αυτό, το νερό δικτύου φιλτράρεται μόλις πριν το τελικό σημείο παραγωγής (βρύση), σε αντίθεση με όλους τους άλλους ψύκτες όπου το νερό φιλτράρεται πριν μπει στον ψύκτη, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι πιθανότητες ανάπτυξης μικροβίων και βακτηριδίων στο νερό που αποθηκεύεται στη δεξαμενή ψύξης. Σε αντίθεση με τους κοινούς ψύκτες, στον Fleet το νερό χάνει την αντιβακτηριδιακή του προστασία (δηλαδή το χλώριο) ακριβώς λίγο πριν το πιείτε.

Η συντήρηση του ψύκτη εμπεριέχεται στην αλλαγή του φίλτρου

Κάθε 6 μήνες, σας επισκεπτόμαστε δωρεάν για να αντικαταστήσουμε το φίλτρο. Χάρις στον καινοτόμο σχεδιασμό του ψύκτη, παράλληλα με την αλλαγή του φίλτρου επιτυγχάνεται και συντήρηση του ψύκτη, καθώς το ίδιο το φίλτρο είναι και το βρυσάκι που φέρνει το νερό στο ποτήρι.

Ασφαλής φίλτρανση

Τα φίλτρα νερού του ψύκτη είναι πιστοποιημένα, τεχνολογίας  CUNO από την παγκοσμίως κορυφαία αμερικανική εταιρία . Συγκρατούν σωματίδια μεγέθους μέχρι 5 microns, έχουν βακτηριοστατική δράση και ο μέγιστος χρόνος ζωής τους είναι οι 6 μήνες. Πληρούν τα Standards της NSF (USΑ National Sanitation Foundation - Εθνικό Ίδρυμα Υγιεινής των ΗΠΑ) και συγκεκριμένα: το standard 42, για την αφαίρεση γεύσης και οσμής χλωρίου. Επιπλέον,  τα φίλτρα πληρούν όλες τις προϋποθέσεις που ορίζονται για τους ψύκτες νερού βρύσης από την EPDWA (European Point-of-use Drinking Water Association, Ευρωπαϊκός Οργανισμός Ψυκτών Πόσιμου Νερού Βρύσης).

30 φορές πιο αποδοτικός

Ο ψύκτης μπορεί να αποδώσει έως και 14 συνεχόμενα ποτήρια κρύου νερού, σε αντίθεση με τους κοινούς ψύκτες που αποδίδουν έως 6 συνεχόμενα ποτήρια κρύου νερού.

Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

Ο βραστήρας που έχει ο ψύκτης καταναλώνει μόλις 10.95 κιλοβατώρες /έτος με κόστος 1,62€, ενώ όλοι οι υπόλοιποι τύποι ψυκτών καταναλώνουν 365 κιλοβατώρες /έτος με κόστος 54,01€. Κατά συνέπεια έχουμε εξοικονόμηση ενέργειας κατά 97%

Εργονομικός σχεδιασμός

Οι διακόπτες παροχής νερού βρίσκονται σε υψηλό σημείο, διατηρώντας τη στάση του σώματός σας σε όρθια θέση καθώς γεμίζετε το ποτήρι. Επίσης, ο χώρος κάτω από τις βρύσες είναι αρκετά μεγάλος ώστε να μπορείτε εύκολα να γεμίζετε κάποιο μπουκάλι ή κάποια κανάτα.

Διπλά καλυμμένες βρύσες

Μόνο οι ψύκτες νερού EBAC διαθέτουν διπλά καλυμμένες βρύσες, οι οποίες αποτρέπουν την απευθείας επαφή του καταναλωτή με το σημείο όπου ρέει το νερό και άρα εμποδίζουν την πιθανή επιμόλυνση του νερού.

Δοχείο συλλογής περισσευούμενου νερού

Σταγόνες νερού που στάζουν έξω από το ποτήρι σας, καθώς γεμίζει, καταλήγουν σε ειδικό δοχείο, όπου και συλλέγονται. Όταν το δοχείο γεμίσει με νερό, εμφανίζεται μία κόκκινη ένδειξη η οποία υποδηλώνει πως πρέπει να το αδειάσουμε.

EBAC__Fleet_Επιτραπεζιος

Δικτυωθείτε, με τους φίλους σας και κερδίστε!

50% στην αξία του επόμενου φίλτρου του ψύκτη σας, για κάθε φίλο που θα μας συστήνετε και θα γίνεται πελάτης!

 1. 1

  Εσείς μας δίνετε τα στοιχεία του

 2. 2

  Εμείς επικοινωνούμε μαζί του

 3. 3

  Και εφόσον γίνει πελάτης μας, κερδίζετε αυτόματα το 50% της αξίας του επόμενου φίλτρου για τον Ψύκτη νερού βρύσης που διαθέτετε