Τρόποι αποστολής

Τρόποι και έξοδα αποστολής

 

1. Αποστολές Προϊόντων πραγματοποιούνται μόνο στην Ελλάδα.
2. Η παράδοση των Προϊόντων που έχετε παραγγείλει πραγματοποιείται από συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει στην παραγγελία σας, την επόμενη εργάσιμη ημέρα, εφόσον η παραγγελία πραγματοποιηθεί έως τις 13:00 και εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών, εφόσον η παραγγελία πραγματοποιηθεί μετά τις 13:00. Η Rainbow Waters θα σας ενημερώνει εγκαίρως (μέσω τηλεφώνου, e-mail ή/και sms για την ημερομηνία παράδοσης) σε περίπτωση που για ειδικό λόγο ή λόγω ανωτέρας βίας δεν καταστεί εφικτό να τηρηθούν οι ανωτέρω προβλεπόμενες προθεσμίες παράδοσης. Σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας (π.χ. νησιά και μάλιστα κατά τη χειμερινή περίοδο), η παραγγελία ενδέχεται να παραδοθεί εκτός του παραπάνω χρονικού πλαισίου.  
3. Για παραγγελίες Προϊόντων κάτω των €45,00 τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στο ποσό των €4,00 για όλη την Ελλάδα.  Για παραγγελίες Προϊόντων αξίας €45,00 και άνω, δε χρεώνονται έξοδα αποστολής στον πελάτη.
4. Σε περίπτωση που η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή, επιπλέον έξοδα αντικαταβολής €2,00 βαρύνουν τον πελάτη, ανεξάρτητα από το ποσό της παραγγελίας.
5. Τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής βαρύνουν τον πελάτη και δεν συμπεριλαμβάνονται στις τιμές των Προϊόντων που αναγράφονται δίπλα στο κάθε Προϊόν στο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop).
6. Η παράδοση των Προϊόντων από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) πραγματοποιείται, ύστερα από επικοινωνία με τον πελάτη, κατά τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:  Δευτέρα - Παρασκευή 08:00-17:00
7. H κυριότητα των Προϊόντων και ο κίνδυνος απώλειας ή βλάβης αυτών μετατίθεται: σε εσάς από τη στιγμή της παράδοσης τους.
8. Εάν επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί η αποστολή Προϊόντων με τρόπο διαφορετικό από αυτόν που προβλέπουν οι παρόντες όροι, θα πρέπει να προβείτε σε σχετική συνεννόηση με τη Rainbow Waters και, εφόσον γίνει δεκτό το αντίστοιχο αίτημά σας, να αναλάβετε τυχόν σχετικό κόστος.