Οικιακά Φίλτρα Νερού από τη Rainbow Waters

Οικιακά Φίλτρα Νερού από τη Rainbow Waters

Ξεδιψάστε ξέγνοιαστα με

ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ

Συμπληρώστε
τη φόρμα ή ΚΑΛΕΣΤΕ:

210 8000 488

801 11 34 34 34

Δοκιμάστε τα πιστοποιημένα 3Μ Οικιακά Φίλτρα Νερού χωρίς καμία υποχρέωση.

Faae5a9786c328aaa8a3852d94aeb6cf9739248b

Γιατί οικιακά φίλτρα νερού 3Μ;

Τα πραγματικά προβλήματα του πόσιμου νερού στις πόλεις είναι το χλώριο και τα ιζήματα που μεταφέρονται στο νερό.
Σύμφωνα με πλήθος ερευνών, η κατανάλωση χλωριωμένου νερού θέτει σε κίνδυνο την υγεία μας, καθώς η παρουσία χλωρίου στο νερό που πίνουμε έχει συνδεθεί με πολλές και σοβαρές παθολογικές καταστάσεις για τον άνθρωπο.
Επίσης, καθώς το νερό ταξιδεύει μέσα από ένα πεπαλαιωμένο σύστημα ύδρευσης, που περιέχει σκουριά και βρωμιά, για να φτάσει έως τις βρύσες μας, έχει σαν αποτέλεσμα να καταλήγουν στο ποτήρι μας μεγάλες ποσότητες βλαβερών ουσιών.   
Η Rainbow Waters® και η 3Μ επέλεξαν και σας προτείνουν τα καταλληλότερα φίλτρα πόσιμου νερού:
Φίλτρα νερού ενεργού άνθρακα 3Μ, υψηλής ροής από τη Rainbow Waters®.
  • Αφαιρούν τη γεύση και την οσμή του χλωρίου, συγκρατούν σκουριά / βρωμιά / χώμα / μικροσωματίδια / αμίαντο / κύστες παρασίτων έως 0,5μm ενώ παράλληλα επιτρέπουν τη διέλευση των ωφέλιμων για τον οργανισμό στοιχείων όπως το ασβέστιο και το μαγνήσιο.
  • Διαθέτουν πιστοποιήσεις από το Εθνικό Ίδρυμα Υγιεινής των ΗΠΑ (κατά τα πρότυπα NSF/ANS42 και 53) και δεν έχουν απλώς ελεγχθεί όπως συμβαίνει με άλλα φίλτρα.
  • Δε μειώνουν τη ροή του νερού. 

Γιατί Rainbow Waters®;

  • Είναι η εταιρία που όλοι γνωρίζουμε στο χώρο του νερού από το 1999. Εστιάζει στον τομέα της ποιότητας στα προϊόντα νερού που παρέχει και είναι πιστοποιημένη με ISO και HACCP από το 2005.
  • Είναι η εταιρεία που έδωσε τη δυνατότητα εγκατάστασης φίλτρου σε κάθε σπίτι, για να καταναλώνει καθαρό, υγιεινό νερό από τη βρύση του. Με την είσοδό της και σε αυτόν τον τομέα, πριν έξι χρόνια, διαμόρφωσε μια νέα οικονομική πολιτική, καθώς έως τότε η εγκατάσταση φίλτρου, σήμαινε να ξοδέψεις μια μικρή περιουσία.
  • Είναι η μόνη εταιρία στην Ελλάδα που παρέχει τα επώνυμα, πιστοποιημένα  οικιακά φίλτρα νερού της 3Μ, κορυφαίας εταιρίας στα φίλτρα νερού παγκοσμίως.
  • Ο τεχνικός της Rainbow Waters® έρχεται στο σπίτι σας και τοποθετεί δωρεάν το φίλτρο κάτω από το νεροχύτη (χωρίς να φαίνεται και χωρίς να χρειάζεται ξεχωριστή βρύση).
  • Σας παρέχει δωρεάν τον εξοπλισμό και τη βάση του φίλτρου. Εσείς αγοράζετε μόνο  το ανταλλακτικό φίλτρο.
  • Κάθε 6 μήνες  σας υπενθυμίζει ότι πρέπει να γίνει αλλαγή του φίλτρου και σας επισκέπτεται δωρεάν για να κάνει την αντικατάσταση.