Νερό ΔΙΩΝΗ

Νερό ΔΙΩΝΗ

 

ΔΙΩΝΗ

100% ελληνικό προϊόν, 100% ελληνικό όνομα.

Σύμφωνα με τη μυθολογία μας η Διώνη ήταν θεότητα που λατρευόταν στο Μαντείο της αρχαίας Δωδώνης, κοντά στην πηγή μας.

Διαβάστε περισσότερα για το όνομα ΔΙΩΝΗ…

 

 

Η πηγή

Το νερό ΔΙΩΝΗ πηγάζει στη Δωδώνη Ιωαννίνων στην Ήπειρο, σε 750 μέτρα υψόμετρο, σε μια παρθένα και καταπράσινη περιοχή του όρους Τόμαρος, μακριά από οικισμούς και χωρίς καμία άλλη κτηνοτροφική, γεωργική ή βιομηχανική δραστηριότητα στην ευρύτερη περιοχή.

Η συγκεκριμένη περιοχή είναι πλούσια σε επιφανειακά και υπόγεια νερά και έχει κηρυχθεί ως «Προστατευόμενη Περιοχή Πόσιμου Νερού με σκοπό την ανθρώπινη κατανάλωση» σύμφωνα με απόφαση της Εθνικής Επιτροπής Υδάτων.

Περιηγηθείτε στην περιοχή

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι εγκαταστάσεις

Οι εγκαταστάσεις εμφιάλωσης του νερού ΔΙΩΝΗ βρίσκονται σε ιδιόκτητη έκταση 38 στρεμμάτων και διαθέτουν κτιριακές εγκαταστάσεις 2.500 τετρ. μέτρων. Στο κέντρο αυτής της έκτασης, βρίσκεται προστατευμένη από υπέργειους και υπόγειους παράγοντες η πηγή.

Η διαδικασία εμφιάλωσης

Το νερό ΔΙΩΝΗ εμφιαλώνεται απευθείας στην πηγή. Οι εγκαταστάσεις εμφιάλωσης είναι από τις πιο σύγχρονες στην Ευρώπη. Από το σημείο υδροληψίας, το νερό οδηγείται μέσω ανοξείδωτων σωληνώσεων σε υπερσύγχρονα μηχανήματα εμφιάλωσης, εγκατεστημένα δίπλα στην πηγή. Η διαδικασία εμφιάλωσης είναι πλήρως αυτοματοποιημένη, χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση, κατά τα κρίσιμα στάδια της απολύμανσης των φιαλών, της πλήρωσης με νερό και του πωματισμού.

Κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας είναι απόλυτα ελεγχόμενο και αυτό διασφαλίζεται μέσω της πληθώρας των ελέγχων ποιότητας. Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιούμε πάνω από 420 ελέγχους ποιότητας, ανά οκτάωρο, στο δίκτυο εμφιάλωσης, στο νερό της πηγής, στα υλικά συσκευασίας καθώς και στο τελικό προϊόν.

Όλοι οι παραπάνω έλεγχοι, πραγματοποιούνται εντός του εργοστασίου μας, στο πλήρως εξοπλισμένο και άρτια στελεχωμένο εργαστήριο χημείας και μικροβιολογίας. Η απόλυτη αξιοπιστία των αναλύσεων επιβεβαιώνεται κάθε 6 μήνες από την Public Health England (Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας).  Η υψηλή ποιότητα του προϊόντος πιστοποιείται και από την πληθώρα χημικών και μικροβιολογικών αναλύσεων σε πιστοποιημένα εργαστήρια της Ελλάδας, όπως το τμήμα Δημόσιας Υγείας της Ιατρικής Σχολής του Παν/μίου Ιωαννίνων και στο ινστιτούτο γεωλογικών και μεταλλευτικών ερευνών (ΙΓΜΕ).

Οι έλεγχοι και οι διαδικασίες που ακολουθούνται, διασφαλίζουν ότι το νερό ΔΙΩΝΗ θα φτάσει τελικά στον καταναλωτή μέσα σε λίγες ώρες, διατηρώντας την ίδια σύσταση και καθαρότητα που είχε στην πηγή.

Η σύσταση του Νερού ΔΙΩΝΗ

Το εμφιαλωμένο νερό ΔΙΩΝΗ είναι ένα ισορροπημένο νερό, εύπεπτο, κατάλληλο για δίαιτα πτωχή σε νάτριο, με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα. Το λιθολογικό περιβάλλον και το γεωλογικό υπόβαθρο της περιοχής προσδίδουν τη συγκεκριμένη περιεκτικότητα του νερού σε ιόντα και ιχνοστοιχεία και διαμορφώνουν την ισορροπημένη γεύση του.

Δείτε τη Χημική Ανάλυση του Νερού ΔΙΩΝΗ

 

Ένα από τα 5 καλύτερα νερά του κόσμου | Διεθνή βραβεία ποιότητας και γεύσης

Το νερό ΔΙΩΝΗ βρίσκεται ανάμεσα στα 5 καλύτερα εμφιαλωμένα νερά του κόσμου (28th Berkeley Springs International Water Tasting) ενώ διακρίνεται συνεχώς παγκοσμίως για την ποιότητα και τη γεύση του, αποσπώντας Χρυσά Βραβεία Ποιότητας & Βραβεία Ανώτερης Γεύσης

Διαβάστε περισσότερα για τις Παγκόσμιες Διακρίσεις του νερού ΔΙΩΝΗ

 

Πιστοποιήσεις

Η διαδικασία εμφιάλωσης πραγματοποιείται με διαδικασίες πιστοποιημένες από τον ανεξάρτητο φορέα Bureau Veritas, κατά τα πρότυπα ΕΛΟΤ EN ISO 22000, FSSC 22000.

Η Rainbow Waters® , σε πλήρη εφαρμογή της πολιτικής της για την Ασφάλεια Εργασίας και για την προστασία του Περιβάλλοντος, εφαρμόζει επίσης πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης της Ασφάλειας εργασίας κατά OHSAS 18001 και κατά ISO 14001.

Διαβάστε περισσότερα για τις Πιστοποιήσεις Ποιότητας

 

Δοκιμάστε το νερό ΔΙΩΝΗ και τον Ψύκτη Εμφιαλωμένου Νερού RAINBOW WATERS εντελώς δωρεάν, συμπληρώνοντας τη φόρμα ή καλώντας στα 801 11 34 34 34 και 210 8000 488 !