Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση

Εξατομικευμένη προσέγγιση

Αφού επικοινωνήσετε μαζί μας, ένας από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την κατάλληλη λύση καθαρού νερού σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Δωρεάν παροχή ψύκτη νερού & κεφαλής φίλτρου νερού

Οι ψύκτες νερού και οι κεφαλές των φίλτρων νερού σας παρέχονται δωρεάν καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας.

Δωρεάν μεταφορά και τοποθέτηση

Οι διανομείς μας παραδίδουν δωρεάν στο χώρο σας το προϊόν που έχετε επιλέξει, το τοποθετούν υπεύθυνα και σας εξηγούν λεπτομερώς τη λειτουργία του.

After sales εξυπηρέτηση

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας βρίσκονται πάντα δίπλα σας, σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας ώστε να καλύψουν όλες σας τις ανάγκες.

Οι άνθρωποί μας είναι πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν σε οποιαδήποτε ανάγκη, έχοντας σαν γνώμονα την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά σας.

Αυστηρός προγραμματισμός για τακτικό ανεφοδιασμό

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, με τη χρήση αλγορίθμου υπολογίζει την ανάγκη σας σε νερό, προκειμένου να μη διψάσετε ποτέ.

Θέτουμε συγκεκριμένες ημέρες παράδοσης, ώστε να γνωρίζετε πότε θα παραλάβετε την παραγγελία και το τμήμα παραγγελιών μας σας καλεί την προηγούμενη μέρα προκειμένου να λάβει την παραγγελία.

Προσηλωμένοι στο σωστό προγραμματισμό για τον τακτικό ανεφοδιασμό, είστε σίγουροι ότι δε θα ξεμείνετε ποτέ από νερό.

Υπενθύμιση και δωρεάν εργασίες αντικατάστασης

Προκειμένου να πίνετε πάντα καθαρό και υγιεινό νερό, κάθε 4 μήνες αντικαθιστούμε όλα τα σημεία του ψύκτη που έρχονται σε επαφή με το νερό με καινούργια (100% απολύμανση ψυκτών). Στην περίπτωση των φίλτρων νερού, πραγματοποιούμε αντικατάσταση του φίλτρου κάθε 6 μήνες. Οι εργασίες αυτές είναι δωρεάν και αναλαμβάνουμε να σας υπενθυμίζουμε τηλεφωνικώς το ραντεβού μας.

Εκπτώσεις και ειδικά προνόμια πελατών

Στους πελάτες των φίλτρων νερού που συστήνουν έναν νέο πελάτη στην εταιρία μας, προσφέρουμε έκπτωση 50% στην επόμενη αγορά του φίλτρου νερού

Διαβάστε περισσότερα για τη Σύσταση νέου πελάτη

Επίσης, μέσω του προγράμματος Rain Bonus παρέχονται ειδικές προσφορές και προνόμια στους πελάτες μας.

Διαβάστε γιατί έχουν εμπιστευτεί τη Rainbow Waters® 315.000 οικιακοί και εταιρικοί πελάτες