Η Ιστορία μας

Η Rainbow Waters® ιδρύθηκε το 1999 με έδρα τις Αχαρνές Αττικής, με αντικείμενο εργασιών την παροχή ψυκτών εμφιαλωμένου νερού και διανομή των αντίστοιχων φιαλών (18,9 λίτρων) στον ευρύτερο νομό Αττικής. Διαπιστώνοντας την έλλειψη του κλάδου όσον αφορά την απολύμανση, ήμασταν οι πρώτοι που αντιμετωπίσαμε το ψυκτικό μηχάνημα (ψύκτη) και την αντίστοιχη φιάλη ως τρόφιμα, για αυτό και αναζητήσαμε την καλύτερη πιστοποιημένη μέθοδο απολύμανσης, ενώ επιδιώξαμε το εμφιαλωμένο νερό να πληροί τα ανώτατα δυνατά standards.

Έτσι, συνάψαμε σχέση αποκλειστικής συνεργασίας με τον αγγλικό οίκο κατασκευής θερμοψυκτών Ebac Ltd., του οποίου οι ψύκτες, πέρα από τον πρωτοποριακό σχεδιασμό τους ήταν κατασκευασμένοι με γνώμονα την ασφάλεια της υγείας του καταναλωτή.

Το 2000, ξεκινήσαμε αποκλειστική συνεργασία με το Εμφιαλωμένο Νερό Ζαγόρι, του οποίου η ποιότητα ταίριαξε απόλυτα με τα υψηλά standards που είχαμε θέσει.

Το 2001, κατόπιν της ευρείας αποδοχής από τους πελάτες, αποφασίσαμε την εξάπλωση στην υπόλοιπη Ελλάδα. Δημιουργήσαμε τη Zagori Rainbow Group A.E. με έδρα τα Ιωάννινα και μέσω 4 υποκαταστημάτων και πολλών αντιπροσώπων, εξυπηρετούμε σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Το 2005, η εταιρία πιστοποίησε τα συστήματα διαχείρισης και ποιότητας που εφαρμόζει, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2000 και ΕΛΟΤ 1416 (HACCP), από το διεθνή φορέα πιστοποίησης BVQI. Η εταιρία υπήρξε η 1η εταιρία στην Ελλάδα η οποία διέθετε πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας.

Το 2008, η εταιρία μας πιστοποιήθηκε σύμφωνα με τα πρότυπα της European Bottled Watercooler Association (EBWA) -σημερινή Watercoolers Europe (WE)-, από την NSF, για το κατάστημα της Αθήνας καθώς και το υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης.

Το 2009, διαπιστώνοντας την ανάγκη για καθαρό φιλτραρισμένο νερό και στο σπίτι, ξεκινήσαμε αποκλειστική συνεργασία με την κορυφαία αμερικανική εταιρία 3Μ, προσφέροντας την ιδανική λύση για κάθε σπίτι με τα πιστοποιημένα 3Μ Οικιακά Φίλτρα Νερού.

To 2014, αξιοποιώντας τη μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο των ψυκτών εμφιαλωμένου νερού και μετά από έρευνες πολλών ετών σε δεκάδες πηγές ανά την Ελλάδα, αποκτήσαμε τη δική μας πηγή και ένα από τα πλέον σύγχρονα εμφιαλωτήρια νερού στην Ευρώπη. Έτσι, με το νερό ΔΙΩΝΗ μπορούμε πλέον να ελέγχουμε και να εγγυόμαστε την ποιότητα του εμφιαλωμένου νερού από την πηγή και το δίκτυο εμφιάλωσης έως την αποθήκευση, μεταφορά και διανομή του τελικού προϊόντος.

Με δεδομένο ότι το νερό σαν κύριο συστατικό των ροφημάτων προσδιορίζει απόλυτα τη γεύση τους, το 2015, η εταιρία αποφάσισε να προχωρήσει ένα ακόμα βήμα και να προσφέρει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση στον καφέ και τα ροφήματα

Το 2016, το νερό ΔΙΩΝΗ διακρίθηκε παγκοσμίως για την ποιότητα και τη γεύση του, αποσπώντας Χρυσό Βραβείο Ποιότητας & Βραβείο Ανώτερης Γεύσης ανάμεσα σε εκατοντάδες υποψήφια νερά από όλο τον κόσμο. Την επόμενη χρονιά απέσπασε και δεύτερο Χρυσό Βραβείο για την ποιότητά του.

Tο 2018, το ΔΙΩΝΗ κατέκτησε την 5η θέση παγκοσμίως στην κατηγορία "Καλύτερο Εμφιαλωμένο Νερό 2018" (28th Annual Berkeley Springs International Water Tasting) και έλαβε από το Διεθνή Οργανισμό Ποιότητας Monde Selection την ανώτατη διάκριση "Grand Gold Quality Award". 

Το 2019, αποκτήσαμε νέα μηχανή εμφιάλωσης. Πρόκειται για την πιο σύγχρονη εμφιαλωτική μηχανή στον κόσμο για επιστρεφόμενες φιάλες 18,9 λίτρων, τεχνολογίας ULTRA CLEAN PLUS, κατασκευασμένη στην Ευρώπη. Σχεδιασμένη σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές, εξασφαλίζει τον απόλυτο ποιοτικό έλεγχο, μειώνοντας ταυτόχρονα το υδάτινο αποτύπωμα στο περιβάλλον.

Παραμένουμε η πρώτη εταιρία στο χώρο με πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας κατά: ISO 9001:2008, ISO 22000:2005 (HACCP)και CAC/RCP 1-1969 (HACCP). 

Σήμερα, η εταιρία βρίσκεται πιστοποιημένα στην 1η θέση στον κλάδο, εξυπηρετώντας 315.000 ευχαριστημένους πελάτες από το 1999.Tο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας που εφαρμόζει η Rainbow Waters® καλύπτει τις απαιτήσεις των διεθνών προτύπων ποιότητας όσον αφορά τη διανομή, διάθεση και απολύμανση θερμοψυκτών, καθώς και την εμφιάλωση και πώληση εμφιαλωμένου νερού.