ΔΙΩΝΗ: Ένα από τα 5 καλύτερα νερά του κόσμου | Διεθνείς διακρίσεις

Το νερό ΔΙΩΝΗ βρίσκεται ανάμεσα στα 5 καλύτερα εμφιαλωμένα νερά του κόσμου (28th Berkeley Springs International Water Tasting) ενώ διακρίνεται συνεχώς παγκοσμίως για την ποιότητα και τη γεύση του, αποσπώντας Χρυσά Βραβεία Ποιότητας & Βραβεία Ανώτερης Γεύσης

 

5η θέση στα εμφιαλωμένα νερά όλου του κόσμου | Berkeley Springs

Κάθε χρόνο, η ελίτ του νερού παγκοσμίως συγκεντρώνεται  στο Berkeley Springs της Αμερικής για να συμμετάσχει στο μεγαλύτερο διεθνή Διαγωνισμό Γευσιγνωσίας Νερού όπου βραβεύονται τα κορυφαία νερά του πλανήτη (28th Annual Berkeley Springs International Water Tasting). Στους  «Ολυμπιακούς του νερού» του 2018, όπως αλλιώς ονομάζονται, αξιολογήθηκαν περισσότερα από 100 νερά από 12 πιστοποιημένους κριτές. Το ΔΙΩΝΗ της RAINBOW WATERS ήταν το μοναδικό ελληνικό νερό που βραβεύτηκε, κατακτώντας την 5η θέση στα εμφιαλωμένα νερά όλου του κόσμου!

 

Grand Gold Quality Award & Χρυσά Βραβεία Ποιότητας | Monde Selection

Το ΔΙΩΝΗ για τρεις συνεχόμενες χρονιές εντυπωσιάζει τους κριτές της Monde Selection με την κορυφαία του ποιότητα.

Μάλιστα, τον Απρίλιο του 2018 έλαβε την ανώτατη διάκριση «Grand Gold Quality Award», η οποία απονέμεται στα προϊόντα που συγκεντρώνουν ποσοστό αξιολόγησης μεταξύ 90% - 100%!

Ο οργανισμός Monde Selection από το 1961 έχει ως αντικείμενο τη δοκιμή καταναλωτικών αγαθών με σκοπό την προσφορά αντικειμενικών αξιολογήσεων. Κάθε χρόνο, περίπου 3.000 προϊόντα από 82 χώρες δοκιμάζονται από ανεξάρτητη κριτική επιτροπή επαγγελματιών γευσιγνωστών και ειδικών (καθηγητών, χημικών μηχανικών κλπ) και αξιολογούνται σύμφωνα με τα αυστηρότερα κριτήρια ποιότητας παγκοσμίως.

 

Βραβεία Ανώτερης Γεύσης | iTQi

Ο iTQi είναι κορυφαίος φορέας στη δοκιμή και ανάδειξη τροφίμων και ποτών από όλο τον κόσμο με ανώτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά και γεύση. Κριτές από 16 αναγνωρισμένες λέσχες γευσιγνωστών στην Ευρώπη, μέσω αισθητηριακών αναλύσεων και ποιοτικής αξιολόγησης, αναγνωρίζουν και βραβεύουν επανειλημμένως τη γευστική υπεροχή του νερού ΔΙΩΝΗ

 

Κάθε νέα αναγνώριση, μία ακόμα απόδειξη της υψηλής ποιότητας του νερού…

Η ποιοτική ανωτερότητα του νερού ΔΙΩΝΗ αναγνωρίζεται και πιστοποιείται συνεχώς από ανεξάρτητους, επίσημους φορείς σε εγχώριο, ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, αναδεικνύοντάς το σε κορυφαίο νερό! 

Δοκιμάστε το εδώ!