Δύο παγκόσμιες διακρίσεις ποιότητας και γεύσης για το νερό ΔΙΩΝΗ

Δύο παγκόσμιες διακρίσεις ποιότητας και γεύσης για το νερό ΔΙΩΝΗ

 

Το νερό ΔΙΩΝΗ διακρίθηκε παγκοσμίως για την ποιότητα και τη γεύση του, αποσπώντας Χρυσό Βραβείο Ποιότητας & Βραβείο Ανώτερης Γεύσης ανάμεσα σε εκατοντάδες υποψήφια νερά από όλο τον κόσμο! 

Το νερό που πηγάζει στα ορεινά της Ηπείρου, σε περιοχή που έχει κηρυχθεί «Προστατευόμενη περιοχή πόσιμου νερού με σκοπό την ανθρώπινη κατανάλωση» και υποβάλλεται σε 420 ελέγχους ποιότητας κάθε 8 ώρες εντυπωσίασε τους κριτές με την υψηλή του ποιότητα και την υπέροχη γεύση του…

 

Δοκιμάστε το εδώ!

 

Χρυσό Βραβείο Ποιότητας

Χρυσό Βραβείο Ποιότητας απονεμήθηκε στη Rainbow Waters κατά την 55η ετήσια τελετή απονομής βραβείων του Διεθνούς Οργανισμού Ποιότητας Monde Selection στις 30 Μαΐου στη Βουδαπέστη. Ο οργανισμός από το 1961 έχει ως αντικείμενο τη δοκιμή καταναλωτικών αγαθών με σκοπό την προσφορά αντικειμενικών αξιολογήσεων. Κάθε χρόνο, περίπου 3.000 προϊόντα από 82 χώρες δοκιμάζονται από ανεξάρτητη κριτική επιτροπή επαγγελματιών γευσιγνωστών και ειδικών (καθηγητών, χημικών μηχανικών κλπ) και αξιολογούνται σύμφωνα με τα αυστηρότερα κριτήρια ποιότητας παγκοσμίως. Με απόφαση της κριτικής επιτροπής στο φετινό διαγωνισμό, στο νερό ΔΙΩΝΗ απονεμήθηκε το Χρυσό Βραβείο Ποιότητας!

 

Βραβείο Ανώτερης Γεύσης

Λίγες ημέρες αργότερα, στις 2 Ιουνίου, το νερό ΔΙΩΝΗ βραβεύτηκε και για τη γεύση του, λαμβάνοντας στις Βρυξέλλες το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας iTQi. Ο iTQi είναι κορυφαίος φορέας στη δοκιμή και ανάδειξη τροφίμων και ποτών από όλο τον κόσμο με ανώτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά και γεύση. Κριτές από 16 αναγνωρισμένες λέσχες γευσιγνωστών στην Ευρώπη, μέσω αισθητηριακών αναλύσεων και ποιοτικής αξιολόγησης, αναγνώρισαν και βράβευσαν τη γευστική υπεροχή του νερού ΔΙΩΝΗ! 

 

 

Κάθε νέα αναγνώριση, μία ακόμα απόδειξη της υψηλής ποιότητας του νερού…

Η ποιοτική ανωτερότητα του νερού ΔΙΩΝΗ αναγνωρίζεται και πιστοποιείται συνεχώς από ανεξάρτητους, επίσημους φορείς σε εγχώριο, ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, αναδεικνύοντάς το σε κορυφαίο νερό!