Παγκόσμιες διακρίσεις ποιότητας και γεύσης για το νερό ΔΙΩΝΗ

Παγκόσμιες διακρίσεις ποιότητας και γεύσης για το νερό ΔΙΩΝΗ

 

Το νερό ΔΙΩΝΗ έχει διακριθεί παγκοσμίως για την ποιότητα και τη γεύση του, αποσπώντας Χρυσά Βραβεία Ποιότητας & Βραβεία Ανώτερης Γεύσης ανάμεσα σε εκατοντάδες υποψήφια νερά από όλο τον κόσμο! 

Το νερό που πηγάζει στα ορεινά της Ηπείρου, σε περιοχή που έχει κηρυχθεί «Προστατευόμενη περιοχή πόσιμου νερού με σκοπό την ανθρώπινη κατανάλωση» και υποβάλλεται σε 420 ελέγχους ποιότητας κάθε 8 ώρες εντυπωσίαζει τους κριτές με την υψηλή του ποιότητα και την υπέροχη γεύση του…

 

Δοκιμάστε το εδώ!

 

Χρυσά Βραβεία Ποιότητας | Monde Selection

Ο οργανισμός Monde Selection από το 1961 έχει ως αντικείμενο τη δοκιμή καταναλωτικών αγαθών με σκοπό την προσφορά αντικειμενικών αξιολογήσεων. Κάθε χρόνο, περίπου 3.000 προϊόντα από 82 χώρες δοκιμάζονται από ανεξάρτητη κριτική επιτροπή επαγγελματιών γευσιγνωστών και ειδικών (καθηγητών, χημικών μηχανικών κλπ) και αξιολογούνται σύμφωνα με τα αυστηρότερα κριτήρια ποιότητας παγκοσμίως. Με απόφαση της κριτικής επιτροπής, για δύο συνεχόμενες χρονιές  στο νερό ΔΙΩΝΗ έχει απονεμηθεί το Χρυσό Βραβείο Ποιότητας!

 

Βραβείο Ανώτερης Γεύσης | iTQi

Ο iTQi είναι κορυφαίος φορέας στη δοκιμή και ανάδειξη τροφίμων και ποτών από όλο τον κόσμο με ανώτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά και γεύση. Κριτές από 16 αναγνωρισμένες λέσχες γευσιγνωστών στην Ευρώπη, μέσω αισθητηριακών αναλύσεων και ποιοτικής αξιολόγησης, αναγνώρισαν και βράβευσαν τη γευστική υπεροχή του νερού ΔΙΩΝΗ! 

 

 

 

 

Κάθε νέα αναγνώριση, μία ακόμα απόδειξη της υψηλής ποιότητας του νερού…

Η ποιοτική ανωτερότητα του νερού ΔΙΩΝΗ αναγνωρίζεται και πιστοποιείται συνεχώς από ανεξάρτητους, επίσημους φορείς σε εγχώριο, ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, αναδεικνύοντάς το σε κορυφαίο νερό!