Μόνο ένας «καινούργιος» και απολυμασμένος ψύκτης είναι πραγματικά καθαρός!

Οι κοινές μέθοδοι καθαρισμού των ψυκτών εμφιαλωμένου νερού όπως ο ατμός, τα πανιά, ο οζονισμός, τα σκιώδη χημικά αφήνουν υπολείμματα βακτηρίων στον ψύκτη, τα οποία εξαπλώνονται με γρήγορους ρυθμούς και επιμολύνουν το νερό. Επομένως, οι μέθοδοι αυτές δεν απολυμαίνουν τον ψύκτη. 


Ο μόνος τρόπος που μπορεί να εξασφαλίσει την πλήρη εξάλειψη του κινδύνου μικροβιολογικής επιμόλυνσης του νερού, είναι η απολύμανση του ψύκτη με την πλήρη αντικατάσταση όλων των εσωτερικών μερών του που έρχονται σε επαφή με το νερό, με νέα απολυμασμένα.


Η διαδικασία αυτή πρέπει να γίνεται καταρχάς, τη στιγμή που εγκαθίσταται για πρώτη φορά στο χώρο μας ένας νέος ψύκτης νερού (γιατί κατά τη μεταφορά και αποθήκευσή του έχει εκτεθεί σε πλήθος εστιών μικροβιολογικής επιμόλυνσης) και στη συνέχεια να επαναλαμβάνεται κάθε 4 μήνες, όπως ορίζει ο ΕΦΕΤ και η νομοθεσία της ΕΕ. 

   
Η μόνη εταιρία που τηρεί τη νομοθεσία για τη σωστή απολύμανση του ψύκτη, είναι η RAINBOW WATERS. Κάθε 4 μήνες, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της επισκέπτονται το χώρο που βρίσκεται ο ψύκτης και αντικαθιστούν όλα τα εσωτερικά μέρη του ψύκτη που έρχονται σε επαφή με το νερό (σωληνάκια, βρύσες, δοχείο αποθήκευσης) με καινούργια, απολυμασμένα σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Ορθής Υγιεινής Πρακτικής του ΕΦΕΤ (αποστειρωμένα ιατρικά γάντια, στολές εργασίας, βιβλιάριο υγείας)


Έτσι, είναι σαν να αγοράζετε ένα ολοκαίνουργιο μηχάνημα κάθε 4 μήνες και είστε σίγουροι ότι το νερό που πίνετε είναι ολοκάθαρο, όπως ακριβώς κατά την εμφιάλωσή του!

Δοκιμάστε δωρεάν τους ψύκτες εμφιαλωμένου νερού της RAINBOW WATERS συμπληρώνοντας τη φόρμα ή καλώντας στα 801 11 34 34 34 ή 210 8000 488!

Μάθετε περισσότερα για:

Τη μοναδική μέθοδο απολύμανσης του ψύκτη

Τους ψύκτες εμφιαλωμένου νερού της RAINBOW WATERS

Το νερό Διώνη της RAINBOW WATERS