ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ

FAQS

 1. Είναι καλύτερο το φίλτρο νερού κάτω πάγκου ή το φίλτρο με βρυσάκι;

  Δεν υπάρχει λόγος να έχουμε ένα βρυσάκι πάνω στον πάγκο μας το οποίο θα μας πιάνει χώρο και θα μας μειώσει τη ροή του νερού, τη στιγμή που έχουμε τη δυνατότητα με φίλτρα νερού κάτω πάγκου να έχουμε καθαρό νερό για όλες τις χρήσεις (ξεχνώντας στην ουσία ότι έχουμε φίλτρο, αφού δεν φαίνεται κάτι εξωτερικά).

  Τα φίλτρα νερού κάτω πάγκου δεν πιάνουν χώρο, δε μειώνουν τη ροή του νερού και μας προσφέρουν καθαρό νερό για όλες τις λειτουργίες της κουζίνας.

 2. Γιατί πρέπει να αλλάζω το φίλτρο νερού κάθε 6 μήνες;

  Τα φίλτρα έχουν συγκεκριμένη ποσότητα άνθρακα. Ο άνθρακας, από κατασκευής, ενεργοποιείται με την πρώτη σταγόνα νερού που περνά από το εσωτερικό του φίλτρου, και με τη πάροδο του 6μηνου φθίνει η δυνατότητα φιλτραρίσματος.

  Αξίζει να σημειωθεί ότι η αλλαγή του φίλτρου νερού απαιτείται να γίνεται σε συντομότερο χρονικό διάστημα (<6 μήνες) στην περίπτωση που το δίκτυο νερού της περιοχής έχει επιβαρυμένη ποιότητα.  

 3. Γιατί το φίλτρο δεν έχει ακτινοβολία UV;

  Όταν το νερό κρίνεται κατάλληλο – πόσιμο από τη Δημοτική Επιχείρηση, είναι χλωριωμένο και μικροβιολογικώς ασφαλές. Τότε είμαστε σίγουροι ότι δεν έχει μικρόβια άρα η ακτινοβολία είναι περιττή. 

 4. Γιατί να επιλέξω τη Rainbow Waters® για φίλτρο νερού;

  Γιατί η Rainbow Waters®:

  • Είναι η μόνη εταιρία στην Ελλάδα που παρέχει τα κορυφαία οικιακά φίλτρα νερού

  • Εξειδικεύεται σε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που αφορούν το νερό, διασφαλίζοντας την ασφάλεια των πελατών της

  • Σας προτείνει σύμφωνα με τις ανάγκες που έχει ο χώρος σας το πλέον κατάλληλο προϊόν

  • Συνεχίζει να σας φροντίζει καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας (συνεχής τεχνική κάλυψη, άμεση εξυπηρέτηση, after sales service)

  • Σας παρέχει δωρεάν το σύστημα κεφαλής του φίλτρου καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας

  • Σας υπενθυμίζει έγκαιρα το ραντεβού αλλαγής του φίλτρου και σας παρέχει δωρεάν επίσκεψη τεχνικού κάθε 6 μήνες για την αντικατάστασή του  

  Διαβάστε περισσότερα…

 5. Γιατί να τοποθετήσω φίλτρο & ποιο φίλτρο είναι για μένα η σωστή επιλογή;

  Το νερό ύδρευσης των πόλεων έχει δύο σημαντικά προβλήματα. Το χλώριο & τα ιζήματα που αιωρούνται μέσα στις σωληνώσεις και έχουν σοβαρές επιπτώσεις για την υγεία μας.

  Καθοδηγούμενοι από έναν αξιόπιστο προμηθευτή που να αντιλαμβάνεται τα ζητήματα που αφορούν το νερό μας, μπορούμε να οδηγηθούμε στη σωστή επιλογή φίλτρου ή συστήματος επεξεργασίας νερού.