Αρχική Φίλτρα Νερού

Φίλτρα Νερού

Ξεδιψάστε Ξένοιαστα με τα Οικιακά Φίλτρα Νερού της Rainbow Waters

Τα οφέλη του νερού είναι γνωστά σε όλους μας. Μας διατηρεί σε φόρμα, μας αναζωογονεί και είναι απαραίτητο για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού μας.

Ωστόσο, το πόσιμο νερό δεν είναι πάντα καθαρό. Μυρίζει, έχει χλώριο, σκουριά, αιωρούμενα σωματίδια, τα οποία επιβαρύνουν και ενοχλούν τον οργανισμό μας.

Εμείς, στη RAINBOW WATERS, την εταιρεία με τις περισσότερες πιστοποιήσεις ποιότητας, προσφέρουμε στην οικογένειά σας μόνο καθαρό νερό μέσω των προϊόντων και υπηρεσιών μας.

3M Οικιακό Φίλτρο Νερού CS- FF

 • Ιδανικό για δίκτυα ύδρευσης πόλεων
 • Συγκρατεί αιωρούμενα σωματίδια, βρωμιά, σκουριά έως και 5 μm (0,005 χιλιοστά του μέτρου)
 • Εγγύηση & ποιότητα 3MTM

3M Οικιακό Φίλτρο Νερού CYST - FF

 • Ιδανικό για την απομάκρυνση παρασίτων, τα οποία μπορούν να βρεθούν σε λίμνες, ποταμούς ή δεξαμενές νερού
 • Συγκρατεί αιωρούμενα σωματίδια,βρωμιά, σκουριά έως και 0,5 μm (0,0005 χιλιοστά του μέτρου)
 • Εγγύηση & ποιότητα 3MTM

3Μ Φίλτρο Κεντρικής Παροχής ΑΡ 902

 • Ιδανικό για την προστασία του νερού σε όλες τις σωληνώσεις του σπιτιού σας, ενάντια σε φθορές που προκαλούνται από μικροσωματίδια
 • Συγκρατεί αιωρούμενα σωματίδια, χώμα, λάσπη έως και 5 μm (0,005 χιλιοστά του μέτρου)
 • Εγγύηση & ποιότητα 3MTM

Συνεχίζουμε να σας φροντίζουμε και μετά την τοποθέτηση του φίλτρου σας παρέχοντας:

 • Συνεχή τεχνική κάλυψη και άμεση εξυπηρέτηση
 • Υπενθύμιση αντικατάστασης / αλλαγής φίλτρου κάθε 6 μήνες

H No 1 εταιρεία στα φίλτρα νερού στην Ελλάδα

Η Rainbow Waters, η μεγαλύτερη και πιο εξειδικευμένη εταιρεία στο χώρο των οικιακών φίλτρων νερού, χρησιμοποιεί φίλτρα τελευταίας γενιάς, πιστοποιημένα τόσο από Ευρωπαϊκούς όσο και από Αμερικάνικους οργανισμούς. Με αυτό το τρόπο εξασφαλίζεται η άριστη ποιότητα που φροντίζουμε καθημερινά να παρέχουμε. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να προτείνει αυτό που πραγματικά ταιριάζει στις ανάγκες σας, παρέχοντας άμεση εξυπηρέτηση καθώς και δωρεάν συμβουλή για την επιλογή του κατάλληλου φίλτρου νερού. Έχοντας την εμπειρία περισσότερων από δέκα χρόνων, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τις απαιτήσεις του καταναλωτή και έχουμε τη δυνατότητα να προτείνουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Φροντίζοντας για την δωρεάν τοποθέτηση του φίλτρου αλλά και την έγκαιρή αντικατάστασή του κάθε 6 μήνες μπορείτε πραγματικά να ξενοιάσετε. Εμπιστευθείτε μας, και δώστε στην οικογένειά σας αυτό που πραγματικά της αξίζει, ασφαλές και καθαρό νερό!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ
ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Στη RAINBOW WATERS εγγυώμαστε πως τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που προσφέρουμε, από την εμφιάλωση μέχρι και τη συστηματική διαχείριση, πληρούν τις απαιτήσεις ποιότητας και ασφαλείας των Ελληνικών και Διεθνών προτύπων. Είμαστε η πρώτη εταιρεία με πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας κατά: ISO 9001:2008, ISO 22000:2005 (HACCP) και CAC/RCP 1-1969 (HACCP) rainbow zagori
powered by